bgzh-CNendekkrutrukuz

Акция "Жълти стотинки"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Акция "Жълти стотинки" - Частно Училище "Малкият принц"

За пореден път децата и приятелите на “Малкият принц” доказаха, че имат големи сърца.

{socialbuttons}

Какво е общото между 13706, 32, 302 и необятното? На пръв поглед нищо, но … всъщност това са числата от приноса в националната благотворителна кампания “Жълти стотинки”, в която се включиха Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц”! 13706 монети, тежащи 32 килограма, а сумата, преведена на Сдружение “Съзидание - 2012” надхвърля 300 лева!

От края на месец февруари в коридорите на училището и детската градина можеше да бъдат забелязани буркани за стотинки. Ден след ден, стотинка след стотинка, малкият жест се превърна в голяма помощ за закупуване на ехограф за Детското отделение в Многопрофилната болница в град Видин.

На първи юни - Денят на детето монетите бяха преведени в клон на ДСК и така “Малкият принц” се включи в кампанията “Деца помагат на деца”.

Благодарности към всички допринесли за благородната акция - деца, родители, съмишленици, колеги и военнослужещи! Благодарности към всички ученици - доброволци от прогимназията, помогнали в сортирането, преброяването и занасянето на монетите до банката!

Акцията “Жълти стотинки” продължава и през новата учебна година! Защото необятно е милосърдието, добротата и любовта към нашите деца!

Акция "Жълти стотинки" - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога