bgzh-CNendekkrutrukuz

Морски приключения “Попътен вятър!”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Морски приключения "Попътен вятър!" - Частно Училище "Малкият принц"

“Всеки уважаващ себе си мореплаветел, преминава задължително обучение в басейн. Все пак морето не е до колене, а и както казват старите моряци - с морето шега не бива!”

{socialbuttons}

Седмицата на морските приключения в Лятно училище “Малкият принц” започна с весели игри, разучаване на различните стилове за плуване, техники за дишане в басейна. Забавленията продължиха на плажа, с конкурс за най-красив, висок и здрав пясъчен замък и най-дълъг и устойчив тунел.

Късметът на истински мореплаватели не изневери на децата и при разходката с лодка по река Камчия, когато успяха да избягат от буреносните облаци, така пицата им беше още по-вкусна.

Най-емоционалното морско предизвикателство бе уиндсърф училището на плажа в Аспарухово. Обличането на неопреновите костюми се оказа нелека задача, но децата се справиха с нея в закачки и много смях. Всички преминаха първоначлно обучение на брега, а след това караха сърф, кану-каяк и се разходиха с катамаран из залива. Поизморени, с истински “сърфистки” тен, децата се впуснаха в следващото приключение - пиратско парти, в търсене на изгубено съкровище. Последното предизвикателство преди морското им кръщене бе битка на пиратски кораби. След изпълнената с емоции и предизвикателства седмица, всеки малък моряк отнесе скъп спомен и впечатления в специален морски дневник.

Морски приключения “Попътен вятър!” - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога