bgzh-CNendekkrutrukuz

Арт ваканция 2016

01Авг2016

Арт ваканция 2016

 2221  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Арт ваканция 2016 - Частно Училище "Малкият принц"

Летни емоции и вълнуващи дейности, в съчетание с арт занимания в областта на графичните изкуства, линогрaвюрата и техниката на акварела.

{socialbuttons}

Малките творци на възраст от I-ви до V-ти клас, пътешестваха заедно в света на изкуството. Децата се запознаха с трудната графична техника “линогрaвюра”, изготвиха графични проекти, които изпълниха с внимание и прецизност. Следващи стъпки бяха графичните отпечатъци, в изпълнението на които постигнаха няколко рекорда. Елица Станиславова от IV клас направи най-много линогравюри и графични отпечатъци, а Никола Градинаров от I клас стана най-малкия изпълнител в тази техника. Прекрасна линогравюра отпечата Давид Георгиев от II клас, Мая Владова от IV клас показа завидни умения в етапите на подготовката. Наталия Ангелова от V клас демонстрира възхитително отношение към детайлите, прецизност, търпение и новаторство!

С оригинален графичен колаж и със сложна фигурална композиция в техниката на акварела впечатли Камен Панайотов I клас. Първокласниците Клаудия, Рита, Маги не пропуснаха да покажат слънчевото лято в цветове! Любознателните малките творци разгледаха Международното биенале на акварела, и се запознаха с творчеството на художници от Китай, Тайланд, Литва, Япония, Италия, Холандия и други световно признати автори от над 50 страни.

Арт ваканция 2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога