Фирмата за производство на училищните униформи на ЧЕУ и ДГ "Малкият принц" е с нов адрес. Вижте тук

Предстоящи събития

 • 14 Юли 2020
  Cambridge Young Learners Exam - Starters, Movers, Flyers Цял ден

 • 09 Авг 2020
  Летен спортен лагер от 00:00ч. до 00:00ч.

 • 01 Сеп 2020
  Откриване на учебната година в Частна детска градина "Малкият принц" от 08:00ч. до 18:00ч.

 • 14 Юли - 01 Сеп
 • 06 Сеп - 15 Сеп
 • Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Успешно начало на новата учебна година

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Успешно начало на новата учебна година - Частно Училище "Малкият принц"

“Не се гаси туй, що не гасне” - под този надслов премина тържественото откриване на новата учебна година в Частно езиково училище “Малкият принц”.

Вдъхновени от пламъка на традициите и откривателството, заредени с енергия и устрем, учениците от първи до седми клас “разказаха” със стихове, песни и танци за своите летни преживявания и нови очаквания.

На празничната сцена бе споделена радостта от постигнатите успехи на изпитите по английски език към Cambridge University в начален и прогимназиален курс. За пореден път завоюваните призови места в различните музикални и танцови конкурси доказаха, че креативността е една от водещите философии на училище ”Малкият принц”.

На 15 септември 2016 година прекрачихме в бъдещето, стъпили на традициите, ценностите и идеите за модерно училище. Както винаги, на този ден най - развълнувани бяха първокласниците и техните родители. Защото, “Да си първокласник, то не е шега”. С тези прекрасни стихове най- малките ученици заявиха желанието си да поемат отговорно и с много постоянство пътя на своето образование. Подареният им символичен ключ на знанието с гордост бе приет от първокласниците. Така завещаната ни от предците любов към книгата пое към сърцата на най - малките. За да се знае, че където е имало вода, пак ще тече. Където е пламтял огън - пак ще топли и осветява.
Успешна учебна 2016/2017 година!

Успешно начало на новата учебна година - 5.0 out of 5 based on 6 votes