bgzh-CNendekkrutrukuz

Президентски избори 2016

30Сеп2016
4.6363636363636 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.64 (11 гласа)
Президентски избори 2016 - Частно Училище "Малкият принц"

Маги Кастро е новият президент на Ученическия парламент към Частно езиково училище “Малкият принц”

{socialbuttons}

По традиция в златните есенни дни учениците се впускат в предизборна надпревара за поста на президент на Ученическия парламент. Структурата организира и мотивира ученическата общност за повишаване на учебните резултати, за предлагане и осъществяване на интересни творчески предизвикателства, за интересно осмисляне на времето в приятелско обкръжение.

В съревнованието за президентската позиция се ангажираха избрани от класовете си представители: най-новите попълнения на среден курс - Кристиан Майсторов - V “а” клас, Габриела Иванова - V “б” клас и вече опитните - Карина Господинова от VI “а” клас, Теодоро Бабаров от VI “б” клас и Маги Кастро от VII клас. Изминалата седмица училището се превърна в сцена на коятопредизборна агитация, разработваха се рекламни материали и се печелеха гласовете на учениците - избиратели. В изборния ден зала “Вапцаров” събра нетърпеливите гласоподаватели, които подкрепяха искрено своите кандидати. Четвъртокласниците - бъдещи прогимназисти с любопитство се сляха в редиците на “големите” и им бе оказана честта да изразят своя вот. Кандидат - президентите вдъхновено изказаха своите идеи за развитие на училищната общност и за последно призоваха своите съученици да гласуват разумно, но и да следват сърцето си.

Преброяването на гласовете се осъществи в присъствието и с помощта на представители от всички участващи класове.
За президент на Ученическия парламент към Частно езиково училище “Малкият принц” бе избран кандидата на седми клас - Маги Кастро! Пожелаваме на г-ца Кастро успешно партньорство със съученици, учители и ръководство в осъществяване на училищната политика!

Президентски избори 2016 - 4.6 out of 5 based on 11 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога