• Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Президентски избори 2016

30Сеп2016
4.6363636363636 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.64 (11 гласа)
Президентски избори 2016 - Частно Училище "Малкият принц"

Маги Кастро е новият президент на Ученическия парламент към Частно езиково училище “Малкият принц”

По традиция в златните есенни дни учениците се впускат в предизборна надпревара за поста на президент на Ученическия парламент. Структурата организира и мотивира ученическата общност за повишаване на учебните резултати, за предлагане и осъществяване на интересни творчески предизвикателства, за интересно осмисляне на времето в приятелско обкръжение.

В съревнованието за президентската позиция се ангажираха избрани от класовете си представители: най-новите попълнения на среден курс - Кристиан Майсторов - V “а” клас, Габриела Иванова - V “б” клас и вече опитните - Карина Господинова от VI “а” клас, Теодоро Бабаров от VI “б” клас и Маги Кастро от VII клас. Изминалата седмица училището се превърна в сцена на коятопредизборна агитация, разработваха се рекламни материали и се печелеха гласовете на учениците - избиратели. В изборния ден зала “Вапцаров” събра нетърпеливите гласоподаватели, които подкрепяха искрено своите кандидати. Четвъртокласниците - бъдещи прогимназисти с любопитство се сляха в редиците на “големите” и им бе оказана честта да изразят своя вот. Кандидат - президентите вдъхновено изказаха своите идеи за развитие на училищната общност и за последно призоваха своите съученици да гласуват разумно, но и да следват сърцето си.

Преброяването на гласовете се осъществи в присъствието и с помощта на представители от всички участващи класове.
За президент на Ученическия парламент към Частно езиково училище “Малкият принц” бе избран кандидата на седми клас - Маги Кастро! Пожелаваме на г-ца Кастро успешно партньорство със съученици, учители и ръководство в осъществяване на училищната политика!

Президентски избори 2016 - 4.6 out of 5 based on 11 votes

Подобни събития

Предстоящи събития

 • 20 Ное 2019
  Беседа с Отец Дончо по случай Деня на християнското семейство от 16:00ч. до 16:30ч.

  Учениците от IV клас и техните семейства са добре дошли в Храм Свети Атанасий.

 • 21 Ное 2019
  Ден на християнското семейство Цял ден

  Въведение Богородично.

 • 26 Ное 2019
  Спортен празник с детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:00ч.

  Спортен празник по случай Деня на християнското семейство

 • 20 Ное - 26 Ное
 • 21 Дек - 06 Фев