• Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Коледен мюзикъл "Рапунцел"

23Дек2016
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Коледен мюзикъл "Рапунцел " - Частно училище "Малкият принц"

В очакване на Рождество, децата от начален курс на училище „Малкият принц” сътвориха вълшебна емоция в музикално-танцовия спектакъл “Рапунцел” по мотиви от едноименната приказка на Братя Грим.

Историята за магичното цвете, чиито чудодейни сили са се вплели в златните коси на изгубената кралска дъщеря бе поднесена изключително вълнуващо, със запомнящи се индивидуални вокални изпълнения на Мина Лазарова и Дара Райкова /в ролята на Рапунцел/ и Милица Капралова в ролята на Готел.

Красивата сила на лековитото цвете бе разкрита чрез нежния и завладяващ танц на балерините от II а клас. Драматичната кражба на бебето със златни коси претвори артистичната свита на майка Готел - момичетата от III а и б клас. В ролята на Флин се превъплъти Трифон Трифонов от IV б клас, а невероятното изпълнение на Хамелеонът Паскал бе на Калина Гочева от IV а клас.

Заслужени овации обраха и “разбойниците” от III клас, градската стража и жители от II клас, приятелите на Рапунцел от I а клас и приказните растения от I б клас. Красота и светлина озари сцената на финала, с танца на чудните фенери от IV клас. И както всяка приказка със щастлив край, представлението завърши с бал на добрите чудеса, верността и приятелството.

С аплодисменти на благодарност към творческия екип учители: Полина Добрева - хореография и танци, Емил Тачев - музикално оформление, Радка Петрова и Марина Маринова - декори.

В навечерието на Святата Коледна нощ, си пожелаваме:
Да гледаме напред с надежда, назад с благодарност, нагоре с вяра, около нас - с любов, и да преоткриваме всеки нов ден колко е прекрасен светът, когато сме заедно!
Весели Коледни и Новогодишни празници!.

Коледен мюзикъл "Рапунцел" - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Подобни събития

Предстоящи събития

 • 20 Ное 2019
  Беседа с Отец Дончо по случай Деня на християнското семейство от 16:00ч. до 16:30ч.

  Учениците от IV клас и техните семейства са добре дошли в Храм Свети Атанасий.

 • 21 Ное 2019
  Ден на християнското семейство Цял ден

  Въведение Богородично.

 • 26 Ное 2019
  Спортен празник с детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:00ч.

  Спортен празник по случай Деня на християнското семейство

 • 20 Ное - 26 Ное
 • 21 Дек - 06 Фев