bgzh-CNendekkrutrukuz

Удостоверения за завършен първи клас

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Удостоверения за завършен първи клас - Частно училище "Малкият принц"

С тържествени фанфари на специална церемония първокласниците получиха официално свидетелство за знания, грамотност, възпитание и осъзнато поведение.

Отличните учебни постижения бяха аплодирани от родители и близки. Малките ученици минаха по червения килим, силно развълнувани, леко притеснени, но широко усмихнати и поеха с трепет своето удостоверение за завършен първи клас. С много любов и вълнение, учителките бяха подбрали най-топлите думи за да представят личните постижения и изяви през учебната година на всеки ученик. Изненада за родителите беше заявения избор на бъдеща професия, а за децата - книжка - годишник и заслужен сертификат за владеене на английски език, според програмата - 256 учебни часа. Раздялата с училището и провокацията за летни приключения прозвуча в закачливи детски стихове и песни, и по традиция - списък с любими детски книги за четене през лятото.

Стига с тез уроци, стига вече!
Време е навън да се лудее.
Ех, септември е така далече…
Лято е! Ваканция, здравей!
/Борислав Ганчев/

Очакваме ви за забавни приключения в Лятно училище “Малкият принц”!

Удостоверения за завършен първи клас - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога