bgzh-CNendekkrutrukuz

Trinity College London Exam

06Юни2017
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Trinity College London Exam - Частна детска градина "Малкият принц"

Седемнадесет звездички от първи клас на Частно езиково училище "Малкият принц" също засияха в преддверието на изпитната стая.

"Питам се, рече той - дали звездите не са осветени,
за да може всеки да намери някой ден своята. "
А.С. Екзюпери, "Малкият принц"

Седемнадесет звездички от първи клас на Частно езиково училище "Малкият принц" също засияха в преддверието на изпитната стая.
Всички те бяха уверени в знанията си, жизнерадостни и ентусиазирани в очакване на своя ред да защитят второ ниво GESE към Trinity College London. Приеха предизвикателството като на шега и се справиха прекрасно! Един след друг, лъчезарни и щастливи, прекрачваха прага след изпитната си среща с г-н Джон Браун и живо се интересуваха кога ще е следващият изпит към Trinity.

Всички първокласници се справиха блестящо, като 7 от тях получиха отлична оценка “Passed with distinction”, а 5 - “Passed with merit”.

С благодарност към родителите за подкрепата и към нашите звездички за старанието, желанието, ентусиазма и радостта, с които озаряваха часовете по английски език през изминалата учебна година.

Мили любознайковци, каним Ви на English Summer School The Little Prince, с вдъхновение да провокираме целодневна комуникация на английски език, чрез забавни интерактивни дейности, научни експерименти, математически игри, творчески работилници сред природата и в класната стая.

Trinity College London Exam - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога