bgzh-CNendekkrutrukuz

Изследователска седмица! Нещотърсачи!

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Изследователска седмица! Нещотърсачи! - Частна детска градина "Малкият принц"

Пак е лято! И отново лятна изследователска експедиция “Малкият принц” тръгна на път за нови знания, незабравими преживявания и летни приключения.

С огромна радост от забавленията и удовлетвореност от наученото завърши първата седмица от експедицията - “Нещотърсачи - изследователи”.
Нещотърсачеството е пристрастено към лятото – толкова пъстро и звънко. Да си Нещотърсач не е лесна работа, защото...
Нещотърсачите вършат всичко заедно. Така усъвършенстват уменията си да общуват с другите, да се заявят като индивидуалност, но и като част от групата. Развиват чувствителността и емоциите си.
Нещотърсачите опитват различни неща - правят близалки, месят хляб, моделират с глина, рисуват върху стъкло. Така осмислят важността на “малките големите неща” и се чувстват част от света.
Нещотърсачите се движат - играят, танцуват, пеят, пътуват.
Тази съвкупност от преживявания ги създава като по-самостоятелни хора, които могат да поемат отговорност и да вземат решения.
Укрепва вътрешната им мотивация, стимулира въображинието и любопитство им да учат. Развива умения, които с времето децата естествено надграждат за това как да се справят с голям материал, как да се ориентират, организират и интерпретират информация.
Пак е лято! Ние обичаме Лятото! Ние сме търсачи на приключения! Продължаваме със “Сървайвър в гората”!

Изследователска седмица! Нещотърсачи! - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога