Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Морска седмица - Попътен вятър!

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Морска седмица - Попътен вятър! - Частно езиково училище "Малкият принц"

Горещи емоции и много “мокри" изненади съпътстваха приключенията на децата от Лятно училище “Малкият принц” по време на “Морската седмица”.

Уроците по плуване и спортни игри в басейна дадоха висок старт на веселите забавления. Вълнуващото пътуване с лодка разкри пред малките пътешественици неповторимата красота на флората и фауната по устието на река Камчия. Предизвикателствата продължиха с пиратско парти. Състезателните игри “На палубата”, “Бързият юнга” и “Черната перла” провокираха бързината, ловкостта и съобразителността на участниците. На плажа в Аспарухово, децата имаха възможност да изпитат своята сила, смелост и издръжливост в уроците по уинд-сърф, да усъвършенстват работата в екип при гребането с каяк и разходката с катамаран. Кулминацията на водните приключения беше на Морска гара, където ги очакваха два пиратски корба. Малките моряци отплаваха в морето за забавен пиратски двубой и морско кръщене.

Попътен вятър, приятели! Очакваме ви и следващата седмица за “Сървайвър в гората”, за да създадем заедно още незабравими летни спомени.

Морска седмица - Попътен вятър! - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Подобни събития