bgzh-CNendekkrutrukuz

Финален кръг на Математика без граници

4.875 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.88 (8 гласа)
Финален кръг на Математика без граници - Частно езиково училище "Малкият принц"

Учебната година приключи, но не и успехите на учениците от “Малкият принц”.

На международното финално състезание “Математика без граници” в Несебър, малките математици от втори клас спечелиха заслужено бронзов медал.

За призовите места на финала се бориха 300 отбора с 1271 участници от 12 държави. Аплодираме блестящото представяне на екип: Магдалена Янчева, Магдалена Панайотова и Йоана Малева. При индивидуалните състезатели една точка не достигна на Велла Клисурова за класиране на почетната стълбичка, а Калоян Пандов бе на крачка от медала с две точки. За достойното си представяне Николай Драгиев, Калина Трайкова, Калоян Кръстев, Евгений Шкуратов, Симона Чернева получиха сертификати.

Поздравяваме всички талантливи математици и им пожелаваме още много успехи в овладяване необятния свят на математиката. Благодарим на родителите за съпричасността и на учителите за подготовката и споделените емоции.

Финален кръг на Математика без граници - 4.9 out of 5 based on 8 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога