bgzh-CNendekkrutrukuz

Заслужен успех - НВО 7 клас

4.5 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.50 (8 гласа)
Заслужен успех - НВО 7 клас - Частно езиково училище "Малкият принц"

Когато екипът е силен и творчески вдъхновен, отличните постижения на учениците са закономерен резултат.

Потвърждение на това са обобщените данни след НВО за седми клас, което отново ни донесе радост и много удовлетворение. На матурата по английски език учениците от Частно училище “Малкият принц” са на ПЪРВО място в областта със среден брой точки 34.06 от максимални 35. Ръст бележи представянето ни по математика - ТРЕТО място (50.47 точки), и по БЕЛ - осмо място (49.8).

Според статистиката на РУО-Варна общият среден бал за нашите седмокласници от първия модул на НВО по БЕЛ и математика и НВО по английски език е 44.54. Така Частно училище “Малкият принц” се нарежда на престижното трето място в област Варна.

Сърдечни поздрави за ученици, учители, родители!

Заслужен успех - НВО 7 клас - 4.5 out of 5 based on 8 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога