bgzh-CNendekkrutrukuz

Седмица на морето

07Юли2017
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Седмицата на морето - Частно езиково училище "Малкият принц"

С много весели приключения и слънчево настроение беше изпълнена Седмицата на морето в Лятно училище 2017 г.

Децата изпревариха бурята и лошото време и смело стартираха със забавни игри на плажа. Събраха колекция от природни материали от плажното крайбрежие, с помощта на които изработиха прекрасни художествени пана на морска тема. По традиция всички се включиха в уроците по плуване и водните игри в басейна. Устието на река Камчия разкри пред малките приключенци своята приказна красота по време на романтичната разходка с лодка. Аквапаркът в курорта Албена подари на децата много водни атракции, забавления и горещи емоции. Морската седмица завърши с изложба на пясъчни замъци, в която малките архитекти показаха оригинални идеи, въображение и творчество.

Очакваме ви в Седмицата на нещотърсачите, която ще разкрие пред вас възможности за незабравими срещи, любопитни занимания и интересни забавления.

Седмица на морето - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога