bgzh-CNendekkrutrukuz

Изследователи и нещотърсачи

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Изпит по френски език DELF - Частно езиково училище "Малкият принц"

С незабравими впечатления и любопитни наблюдения беше изпълнена Седмицата на нещотърсачите от Лятно училище “Малкият принц”.

Още от първия ден смелите изследователи тръгнаха по стъпките на своята любима героиня Пипи Дългото чорапче и започнаха да откриват интересни неща. Богатата на естествени и изкуствени екосистеми ботаническа градина във Варна им даде възможност да се ориентират самостоятелно по карта и да намерят различни обекти: тайнственото Езеро на духовете, романтичния розариум, красивия Кът на ирисите и звънливия водопад. Пътешествието в света на непознатото продължи с посвещаването в сладкарския занаят и изработването на вкусни захарни близалки. При майстора пекар малките изследователи проследиха пътя на хляба и саморъчно замесиха апетитни хлебчета. Варненският археологически музей разкри пред децата тайните на грънчарското изкуство в миналото и днес. Нещотърсачите завършиха своите проучвания с посещение на зоологическата градина в с. Горица, където научиха интересни факти от чудния свят на животните.

Следващата ваканционна седмица е посветена на морето. Предстоят ни много водни атракции, плажни приключения и горещи летни емоции. Очакваме ви!

Изследователи и нещотърсачи - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога