bgzh-CNendekkrutrukuz

Горещи емоции с дъх на лято

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (7 гласа)
Горещи емоции с дъх на лято - Частно езиково училище "Малкият принц"

Горещи емоции с дъх на лято - това беше визитката на Седмицата на морето от Лятно училище “Малкият принц” - 2017 г.

Началото започна по вода. Валежите от дъжд не уплашиха млките плувци, които съчетаха тренировката по плуване със забавните игри в басейна. Експозицията на военноморския музей разкри пред децата интересни факти от историческото минало на нашата родина. Със завръщането на летните температури дойдоха веселите игри на плажа, които заредиха всички със слънчево настроение. Емоционалният градус се повиши с разходката с катамаран и гребането с кану, в което малките мореплаватели показаха смелост, ловкост и издържливост. С най-голямо нетърпение децата очакваха водните аткракции в Аквапарк - Албена, които по традиция оставиха у тях незабравими спомени.

Каним ви да участвате в следващата ваканционна седмица на тема “Сървайвър в гората”. Чакат ви много много забавления, приключения и любопитни преживявания.

Горещи емоции с дъх на лято - 5.0 out of 5 based on 7 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога