Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Летен танцов лагер 2017

01Авг2017
4.9 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.90 (10 гласа)
Летен танцов лагер 2017 - Частно езиково училище "Малкият принц"

Вторият летен танцов лагер 2017 се проведе в парк-хотел “Арбанаси” от 24 до 29 юли.

В него взеха участие над 60 деца и родители, които се обучаваха на различни стилове танци, екзерсис, пластика, акробатични елементи. За родителите бе изготвена специална програма “Часът на мама”, включваща пластика, аеробика, характерни танци. Танцьорите бяха обучавани от нашия хореограф - Полина Добрева художествен ръководител на балет “Малкият принц”, заедно с гост-хореографите Ивиана Рачева, Марианна Савова и Драгомир Пеев - треньор по спортна гимнастика. Едноседмичният лагер премина в интензивни тренировки, но заедно с това предизвика много смях, емоции и настроение.

Вечерта на таланта даде възможност за изява на танцовите и артистични умения и всички деца получиха сертификат за преминат курс на обучение. Най-активните и атрактивни родители получиха титлите “Мисис мама”, “Мисис баба” и “Мистър татко”, като поздравиха децата си с усвоените движения и танци по време на лагера.

Официално лагерът бе закрит с флаш-моб - общ танц на деца, родители и ръководители. С пожелание за по-дълготрайни творчески предизвикателства, с удовлетвореност и взаимни благодарности, се отдаваме на летните ваканционни дни в очакване на септемврийските срещи.

Летен танцов лагер 2017 - 4.9 out of 5 based on 10 votes

Подобни събития