bgzh-CNendekkrutrukuz

Летен танцов лагер 2017

01Авг2017
4.9 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.90 (10 гласа)
Летен танцов лагер 2017 - Частно езиково училище "Малкият принц"

Вторият летен танцов лагер 2017 се проведе в парк-хотел “Арбанаси” от 24 до 29 юли.

В него взеха участие над 60 деца и родители, които се обучаваха на различни стилове танци, екзерсис, пластика, акробатични елементи. За родителите бе изготвена специална програма “Часът на мама”, включваща пластика, аеробика, характерни танци. Танцьорите бяха обучавани от нашия хореограф - Полина Добрева художествен ръководител на балет “Малкият принц”, заедно с гост-хореографите Ивиана Рачева, Марианна Савова и Драгомир Пеев - треньор по спортна гимнастика. Едноседмичният лагер премина в интензивни тренировки, но заедно с това предизвика много смях, емоции и настроение.

Вечерта на таланта даде възможност за изява на танцовите и артистични умения и всички деца получиха сертификат за преминат курс на обучение. Най-активните и атрактивни родители получиха титлите “Мисис мама”, “Мисис баба” и “Мистър татко”, като поздравиха децата си с усвоените движения и танци по време на лагера.

Официално лагерът бе закрит с флаш-моб - общ танц на деца, родители и ръководители. С пожелание за по-дълготрайни творчески предизвикателства, с удовлетвореност и взаимни благодарности, се отдаваме на летните ваканционни дни в очакване на септемврийските срещи.

Летен танцов лагер 2017 - 4.9 out of 5 based on 10 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога