bgzh-CNendekkrutrukuz

Пътешественици по суша и вода

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (8 гласа)
Пътешественици по суша и вода - Частно езиково училище "Малкият принц"

Финалната седмица от Лятно училище “Малкият принц” 2017 предложи любими на децата дейности и атракции от двумесечната програма.

В сладкарското ателие, децата развихриха кулинарните си умения и измайсториха чудни захарни близалки. Плажът в курорта “Св. св. Константин и Елена” посрещна малчуганите във вторник за слънчеви игри и водни забавления. На картинг пистата, почитателите на автомобилния спорт преодоляха всички предизвикателства и изненади. Морският двубой на пиратските кораби устрои на всички напрегнати моменти и засади, в които участниците не само се забавляваха, но проявиха съобразителност и ловкост. Седмицата завърши с пикник-барбекю и карнавално парти-изненада.

Всеки малък пътешественик си тръгна с много нови приятели, и с послание от “Малкият принц” с пожелание за нови срещи през Лятно училище 2018!

Пътешественици по суша и вода - 5.0 out of 5 based on 8 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога