bgzh-CNendekkrutrukuz

Открихме новата учебна година

15Сеп2017
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Открихме новата учебна година - Частно езиково училище "Малкият принц"

Мили първокласници, Пожелаваме Ви очи, широко отворени за знания и сърца, открити за обич!

Уважаеми родители - пожелаваме да съхраните бликащата енергия на радостното вълнение от днешния ден и през следващите години, докато първокласниците станат абитуриенти! Бъдете достойни за своята велика мисия, уважаеми учители, със знание, любов и творчески дух, чрез магията на мъдрото слово и дарбата на въздействието, заедно с родителите сме призвани за духовно водачество и носим огромната отговорност за интелектуалния облик и вътрешна свобода на идващото време.

И ако Стефан Продев с респект заявява „Шапки долу! ЗА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ. За човека, който създава човеци“. То за носителите на ценностите и духа, за любовта, морала и достойнството, за възрожденският патос в модерния век: Главите горе, скъпи колеги! За далновидността и прозорливостта Ви, уважаеми родители! Главите горе! За високите цели и постижения, мили ученици! Главите горе! В 15-я ден на септември Ви пожелаваме дръзки мечти, вдъхновени пориви, вълнуващи приключения в света на знанието, радост и удовлетвореност от нови, все по-високи учебни резултати! Защото бъдещето принадлежи на знаещите, мислещите, решителните, които могат сами да го създадат! Бъдещето Ви очаква! Тръгвайте смело напред! Честита и успешна нова учебна година! На добър час!
Открихме новата учебна година - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога