bgzh-CNendekkrutrukuz

Европейски ден на спорта в училище “Малкият принц”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Европейски ден на спорта в училище  - Частно езиково училище "Малкият принц"
За поредна година училище “Малкият принц” се присъедини към Европейската седмица на спорта с редица събития, посветени на активния и здравословен начин на живот.

Следвайки мотото “Бъди активен”, през цялата седмица, учениците се включваха в най-разнообразни спортни предизвикателства. В часовете по спорт, децата организираха турнири по народна топка, футбол, и се състезаваха в различни щафетни игри. По време на големите междучасия и отдиха, мериха сили в лекоатлетическите дисциплини: дълъг скок, бягане с препятствия, отборна щафета. Учениците дори се включиха в Европейския фитнес ден с богата програма от интензивни комплексни упражнения, а в часовете по танци, децата тренираха движенията за FlashMOVE.

Финалният петъчен ден бе посветен на Европейския ден на спорта в училище и завърши с богата спортна програма, танци и забавни игри. С много емоция и ентусиазъм, с динамичния танц FlashMOVE се раздвижиха и малки, и големи ученици, както и целият екип на училище “Малкият принц”. Въодушевени от музиката и колективния спортен дух, всички си обещаха да превърнат деня на активното движение в традиция, а всеки последен петък от месеца да преодоляват нови танцови предизвикателства.

Европейски ден на спорта в училище (ЕДСУ) е ден, посветен на насърчаването на физическата активност сред учениците, като се залага на елемента на забавлението и се изпробват нови видове физическа активност и спорт.

Европейски ден на спорта в училище “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога