bgzh-CNendekkrutrukuz

Коледен мюзикъл "The sound of the music"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (13 гласа)
Коледен мюзикъл с Частно училище "Малкият принц"

Отново през декември! С тази песен, изпълнена от петокласничката Милица Капралова, започна Коледният концерт на Частно основно училище “Малкият принц” и гимназия “Екзюпери”.

Приказно, нежно, артистично и истинско беше усещането, което създадоха изпълненията на учениците, вдъхновено от вълшебния свят на мюзикъла. Неусетно се пренесохме в чудната атмосфера на популярни откъси от “Анастасия”, “Уестсайска история”, “Mamma Mia”, “Мери Попинз”. Децата сякаш разказваха своята коледна приказка, сътворена от мечти, песни и танци. Неповторимите изпълнения на Мойра Янкова, Калина Гочева и Анна-Мария Мирославова докоснаха сърцата на всички.

Момичетата и момчетата от 5 и 6 клас се превъплътиха в ролята на герои от мюзикъла “Матилда” и ни покориха с чудесните си танцови умения, а танцът на седмокласничките показа какво е усещането да си на кастинг. Много овации получиха и гимназистите, чиито артистични изпълнения плениха публиката. Моника Митева и Ана Надворни изиграха професионално своите танцови етюди, а момчетата от 8, 9 и 10 клас влязоха в ролята на изискани кавалери. Празничната сцена оживя от емоции, усмивки и красота. Пречистващата сила на изкуството облагороди сърцата на всички.

Коледният мюзикъл, изпълнен вдъхновено от учениците, бе режисиран от творческия тандем Катя Димова, Полина Добрева и Емил Тачев, чието блестящо изпълнение на “Фантомът от операта” получи бурни аплодисменти .

Заредени с настроението на идващите светли дни, ученици, учители и гости си пожелаха весели празници и щастлива Нова година!

Коледен мюзикъл "The sound of the music" - 5.0 out of 5 based on 13 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога