Фирмата за производство на училищните униформи на ЧЕУ и ДГ "Малкият принц" е с нов адрес. Вижте тук

Предстоящи събития

 • 14 Юли 2020
  Cambridge Young Learners Exam - Starters, Movers, Flyers Цял ден

 • 09 Авг 2020
  Летен спортен лагер от 00:00ч. до 00:00ч.

 • 01 Сеп 2020
  Откриване на учебната година в Частна детска градина "Малкият принц" от 08:00ч. до 18:00ч.

 • 14 Юли - 01 Сеп
 • 06 Сеп - 15 Сеп
 • Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Коледен мюзикъл "The sound of the music"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (13 гласа)
Коледен мюзикъл с Частно училище "Малкият принц"

Отново през декември! С тази песен, изпълнена от петокласничката Милица Капралова, започна Коледният концерт на Частно основно училище “Малкият принц” и гимназия “Екзюпери”.

Приказно, нежно, артистично и истинско беше усещането, което създадоха изпълненията на учениците, вдъхновено от вълшебния свят на мюзикъла. Неусетно се пренесохме в чудната атмосфера на популярни откъси от “Анастасия”, “Уестсайска история”, “Mamma Mia”, “Мери Попинз”. Децата сякаш разказваха своята коледна приказка, сътворена от мечти, песни и танци. Неповторимите изпълнения на Мойра Янкова, Калина Гочева и Анна-Мария Мирославова докоснаха сърцата на всички.

Момичетата и момчетата от 5 и 6 клас се превъплътиха в ролята на герои от мюзикъла “Матилда” и ни покориха с чудесните си танцови умения, а танцът на седмокласничките показа какво е усещането да си на кастинг. Много овации получиха и гимназистите, чиито артистични изпълнения плениха публиката. Моника Митева и Ана Надворни изиграха професионално своите танцови етюди, а момчетата от 8, 9 и 10 клас влязоха в ролята на изискани кавалери. Празничната сцена оживя от емоции, усмивки и красота. Пречистващата сила на изкуството облагороди сърцата на всички.

Коледният мюзикъл, изпълнен вдъхновено от учениците, бе режисиран от творческия тандем Катя Димова, Полина Добрева и Емил Тачев, чието блестящо изпълнение на “Фантомът от операта” получи бурни аплодисменти .

Заредени с настроението на идващите светли дни, ученици, учители и гости си пожелаха весели празници и щастлива Нова година!

Коледен мюзикъл "The sound of the music" - 5.0 out of 5 based on 13 votes