bgzh-CNendekkrutrukuz

Екипна среща в края на първия срок!

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Екипна среща в края на първия срок! - Частно училище "Малкият принц"

По традиция, но нетрадиционно премина тази година церемонията по приключване на първия учебен срок за учениците от 5 до 7 клас на Частно езиково училище “Малкият принц”.

Анализът на резултатите този път бе фокусиран върху участието на децата в различни събития, свързани с учебната и извънкласната дейност, както и върху техните умения за адаптация, ефективно учене, емоционална интелигентност.

В началото на церемонията директорът на училището госпожа Татяна Петрова провокира интереса на децата с презентация за професиите на бъдещето и какви базови умения, компетенции, качества на личността са необходими на младите хора за бърза адаптация и реализация в динамиката на дигиталното общество. Последва и специален поздрав от четвъртокласниците, за които бе вълнуващо да разберат как по - големите им приятели организират своя училищен живот.

За адаптацията, новостите и предизвикателствата в прогимназиалния етап на обучение споделиха петокласниците. В презентацията си представиха снимки, запечатали най-емоционалните моменти от живота на екипа.

Шестокласниците представиха своите класове чрез темите “Нашите силни страни” и “Постиженията на моя клас”. Развълнувана, с чувство за отговорност - Катя от 6а, уверена и решителна- Ишита от 6б, разказаха за успехите на своите съученици в олимпиади, спортни състезания, танцови конкурси, за разностранните им интереси. Заявиха готовността на учениците за още по-добър успех през втория учебен срок.

Със самочувствието на най-големи, най-знаещи и можещи Мойра и Мина от 7б клас представиха и препоръчаха система за ефективно учене, а ученици от IT 7a клас презентираха своите успехи и призови места от 4 състезания по информационни технологии, с което дадоха категорична заявка за сериозни постижения в гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери”.

С вдъхновяващи послания класните ръководители поздравиха учениците и връчиха грамоти и награди на отличниците, а за родителите благодарствени писма за партньорство и съпричастност.

С пожелание за постоянство в ежедневното преследване на целите, креативни идеи и творчески изяви представихме задачите за втория учебен срок.
Да е успешен, вълнуващ, с нови постижения и върхове!

Аплодисменти за учениците, завършили I учебен срок с успех: Отличен 6.00
5 клас - Ванеса Янакиева; Далия Мусамедин
6 клас - Екатерина Брайрли, Елица Станиславова, Лора Пандова
7 клас - Калояна Стоянова, Мина Танчева, Мойра Янкова, Паскоалина Даскалова

Екипна среща в края на първия срок! - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога