bgzh-CNendekkrutrukuz

Математическо състезание „Малкият принц“ ще се провежда и в други населени места

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (8 гласа)
Математическо състезание - Частно училище "Малкият принц"

Математическо състезание „Малкият принц”, което ще се състои на 28 април, от 9:00 до 12:00 часа, отново ще се проведе паралелно и в други населени места.

Празникът за любителите на математическите знания може да бъде организиран във всяка образователна институция извън град Варна, регистрирана за провеждане на Математическо състезание “Малкият принц”

Регистрация на образователни институции

В състезанието могат да вземат участие деца от Подготвителни групи/класове и ученици І – ІV клас за учебната 2017-2018 година. Математическите и логически предизвикателства са насочени към разкриване на детската креативност, въображение и творческо мислене. Задачите са съобразени с изучаваното към момента учебно съдържание по математика за съответната възрастова група и са обединени от тематиката на “Малкият принц”.

Класирането ще бъде обособено в две категории: регионална - за всички участници, явили се на състезанието в училище “Малкият принц” и дистанционна - за явилите се в други образователни институции. Призьорите ще получат медали, сертификати и предметни награди.

Още информация за състезанието

Математическо състезание „Малкият принц“ ще се провежда и в други населени места - 5.0 out of 5 based on 8 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога