bgzh-CNendekkrutrukuz

Програмиране на игри и роботика за деца по случай първи юни

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Програмиране на игри и роботика за деца по случай първи юни - Частно училище "Малкият принц"

На 2 юни в Частно училище "Малкият принц" по случай Деня на детето, преподаватели от цяла България с избрани от тях ученици 2. - 4. клас ще участват в безплатно технологично забавление със Scratch и LEGO.

Предстоят над 2 часа "кодене" на игри и изпълняване на мисии с конструирани от децата роботи. Менторите (Елена Колева, Венелин Николов и Тодор Янков) ще обсъдят с преподавателите специфични въпроси по въвеждането на дисциплината "Компютърно моделиране" в 3. клас от учебната 2018/2019 г.

Програмиране на игри и роботика за деца по случай първи юни - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога