bgzh-CNendekkrutrukuz

Отлично представяне на финалния кръг на международното математическо състезание Математика без граници

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Здравей, лято! - Частна детска градина "Малкият принц"

В гр. Несебър се проведе финалният кръг на международното математическо състезание "Математика без граници".

Участваха 1500 математици от 14 държави. С гордост споделяме радостта си от отличното представяне на малките математици от Частно училище "Малкият принц".

Златен медал завоюва Любо Любенов Велинов от 2 клас, а бронзов - Велла Стефанова Клисурова от 3 клас. Отлично се представи и отборът от 3 клас - Магдалена Янчева, Магдалена Панайотова и Йоана Малева. Гордеем се с вас, мили деца! Желаем ви да покорявате стръмните върхове на математиката и да успявате на всяко математическо състезание!

Отлично представяне на финалния кръг на международното математическо състезание Математика без граници - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога