bgzh-CNendekkrutrukuz

На добър час!

17Сеп2018

На добър час!

 2342  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
На добър час! - Частно училище "Малкият принц"

Първият учебен ден тази година имаше по-специално усещане, защото съвпадна с християнския празник Вяра, Надежда и Любов!

Децата от Частно езиково училище “Малкият принц” разказаха своите летни истории в сегашно време - с усмивка, вдъхновение и много настроение! На сцената оживяха спомени от летния лагер и лятното училище, долетяха смехове от вълнуващи приключения и пътешествия, съпреживяхме успехите за получените езикови сертификати по английски и френски език. Сред поводите за радост бяха и получените грамоти за успешно представяне на Националното външно оценяване в 4 и 7 клас.

Ишита Котари от 7 б клас, Далия Мусамедин и Мария Икономова от 6 клас споделиха за преживяванията си като … космонавти в “Space camp” лагера в за космически изследвания, в Измир, Турция.

Приветствените думи на директора на училище “Малкият принц”- госпожа Татяна Петрова, очертаха духовните хоризонти на младите хора - отговорност, доверие и самоусъвършенстване.

Представителят на РУО-Варна г-н Венелин Радев, старши експерт по технологии и предприемачество, поздрави учениците за първия учебен ден и за успешните иновации и дигитализиране в училището.

Най-развълнувани, естествено, бяха първокласниците и техните близки. Стиховете и песничките за първия учебен ден трогнаха всички. На сцената заблестяха радостните очи на децата, които за първи път ще влязат в класните стаи. От седмокласниците те получиха ключа на знанието и с клетвеното “ Да бъде!” се приобщиха към света на откривателството и учението.

По стара българска традиция деца и гости си отчупиха от обредната питка и заснеха вълнуващите мигове от първия учебен ден.
На добър час!

На добър час! - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога