bgzh-CNenrutruk

Европейски ден на езиците

03Окт2018
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Европейски ден на езиците - Частно училище "Малкият принц"

Европейският ден на езиците бе тържествено отбелязан в Частно езиково училище “Малкият принц”

По традиция в началото на новата учебна година се отчитат постиженията на децата, които са се явили на изпити за езикови сертификати през месец юни. Малките лингвисти от III до VII клас с вълнение очакваха специалната церемония, на която да получат своите официални документи. Децата от начален курс, ниво Young Learners получиха общо 39 сертификата по английски език, от които 10 са с отлично представяне. На 18 от по-големите ученици от V, VI и VII клас бяха раздадени сертификати за нива KET, PET и FCE, където 10 от тях бяха отличени на най-високо ниво. За поредна година бяха отличени и младите франкофони от шести клас, които защитиха повече от отлично сертификат DELF Scolaire et Junior по европейската езикова рамка.

Пожелаваме нови езикови успехи на всички през новата учебна година!

Европейски ден на езиците - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога