Фирмата за производство на училищните униформи на ЧЕУ и ДГ "Малкият принц" е с нов адрес. Вижте тук

Предстоящи събития

 • 09 Авг 2020
  Летен спортен лагер от 00:00ч. до 00:00ч.

 • 01 Сеп 2020
  Откриване на учебната година в Частна детска градина "Малкият принц" от 08:00ч. до 18:00ч.

 • 06 Сеп 2020
  Ден на Съединението на България Цял ден

  Съединение на Източна Румелия с Княжество България. Официален празник.

 • 09 Авг - 07 Сеп
 • 15 Сеп - 17 Окт
 • Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Ден на будителите

01Ное2018

Ден на будителите

 894  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Ден на будителите - Частно училище "Малкият принц"

С интересни инициативи и празнични събития, деца и ученици от “Малкият принц" отбелязаха 1 Ноември - Денят на народните будители.

Второкласниците в продължение на три дни представиха екипни проекти, посветени на историческите личности, допринесли българският народ да бъде осъзнат, активен, търсещ, буден и непримирим.

Децата от Подготвителните групи гостуваха на третокласниците и се включиха активно в часа по ,,Човекът и общество" с интересни факти за историята на празника, за будителите в миналото и в наши дни. С огромно желание, патриотичен дух и нестихващ ентусиазъм, бъдещите първокласници рецитираха стихотворения, посветените на книжовниците и борците за национално освобождение и изпяха песни за Родината и Химна на народните будители.

В съвместен урок по родолюбие се включиха учениците от Iа и IVб клас. Четвъртокласниците бурно аплодираха първокласниците, които самостоятелно прочетоха текстове за будителите. С много емоции и патриотични чувства малки и големи ученици заедно изпълниха стихове и песни, посветени на българските будители.

Прославяйки делото и паметта на революционери, просветители и будители, вярваме, че идните поколения са съхранили българските традиции,че пазят в сърцата си любов към родината, че са горди и достойни наследници на велики българи и всичко българско и родно любят, тачат и милеят....

Честит празник!

Ден на будителите - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Подобни събития