• Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Един ден с д-р Мел Гил

19Окт2012
0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

На 22.10.12г. всички ученици от училище „Малкият Принц“ и гимназия „Екзюпери“ имаха удоволствието да се запознаят от близо с д-р Мел Гил. Те имаха възможността да видят света през призмата на този виден психолог, писател и мотиватор на известни личности. Изключителното събитие се очакваше с нетърпение.

На самия ден д-р Гил посети децата от детска градина, както и всеки един от класовете на училището (1-ви – 7-ми клас) и изнесе една безплатна лекция пред гимназията, за да ни запознае с методиката си на работа, а по-късно на същия ден беше неговата официална лекция, като посетителите и бяха както ученици и учители, така и родители и приятели. Присъстващите наброяваха около 70 души. Лекцията продължи около три часа и половина, като през цялото време той умело владееше аудиторията.

Големи адмирации отдаваме на д-р Гил за изключителните му ораторски възможности. Първата лекция в гимназията, продължи около половин час. Той засегна няколко важни момента от живота на гимназистите, говори за възможностите, желанията и мечтите им. Тази лекция, макар и кратка, успя да вдъхнови много от присъстващите и да доведе повечето и на следващата по-дълга такава. Там се продаваха някои от книгите на д-р Мел Гил с личен автограф. Лекцията му беше изключително полезна както за младите, така и за възрастните. Основните засегати аспекти бяха „Любовта“, „Успехът“, „Мотивацията в нашия живот“ и „Как да превърнем хобито си в работа и да успеем да се реализираме“.


Предстоящи събития

 • 20 Ное 2019
  Беседа с Отец Дончо по случай Деня на християнското семейство от 16:00ч. до 16:30ч.

  Учениците от IV клас и техните семейства са добре дошли в Храм Свети Атанасий.

 • 21 Ное 2019
  Ден на християнското семейство Цял ден

  Въведение Богородично.

 • 26 Ное 2019
  Спортен празник с детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:00ч.

  Спортен празник по случай Деня на християнското семейство

 • 20 Ное - 26 Ное
 • 21 Дек - 06 Фев