bgzh-CNendekkrutrukuz

Технологични предизвикателства - BETT 2019 Лондон

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
BETT 2019 Лондон - Частно училище "Малкият принц"

За поредна година темата “Повишаване ефективността на учебния процес чрез иновации, интерактивност и дигитализация” е актуална и предизвиква нашата креативност.

Интерпретирана с практически решения от всеки учител, във всеки клас, на качествено по-високо ниво, ни провокира да чертаем нови хоризонти.

С огромен интерес към актуалните хардуерни и софтуерни разработки, екип преподаватели от Частно езиково училище "Малкият принц" и IT Гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" посетиха BETT 2019 в Лондон.

На най-голямото световно изложение за технологични решения в образованието, ясно се открояват следните тенденции, подредени според акцента им в събитието:

Акцент 1: Кодиране и роботика.
Разширява се предлагането на роботи с различна степен на конструктивна и функционална сложност, управлявани чрез визуално кодиране;

Акцент 2: Електроника и STEM & STEAM.
Свързване на сензори и външни устройства за създаване на различни изобретения.

Акцент 3: Виртуална и добавена реалност.
Създаване на съдържание основно за виртуална реалност

Акцент 4: Триизмерно принтиране на модели и оборудване за STEAM.
Изборът на оптимално технологично решение при изобилието от възможности е от ключово значение за бъдещето успешно позициониране в динамичната дигитална среда.

Технологични предизвикателства - BETT 2019 Лондон - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога