bgzh-CNendekkrutrukuz

Анотация за празничното шествие на 24 май

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Анотация 24 май- Частно училище "Малкият принц"

ЧАСТНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ И ДЕТСКА ГРАДИНА “МАЛКИЯТ ПРИНЦ” И ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ “АНТОАН ДЬО СЕНТ-ЕКЗЮПЕРИ”

Създател, вдъхновител и директор г-жа Татяна Петрова
Директор и екип, удостоени с най-голямата награда на Асоциацията на частните училища за личен принос в изграждане и утвърждаване на частното образование в България.

Частно езиково училище “Малкият принц” е с три иновативни проекта, одобрени от МОН, с участие в национални форуми, конференции и майсторски класове.
- Училище „Малкият принц“ е удостоено със сребърен статут в партньорска програма Addvantage за покриване на сертификатни нива на Cambridge University и е изпитен център на Trinity College London.
- Училище „Малкият принц“ печели призови места в междунородни състезания “Математика без граници”, за дигитални компетенции компютърна грамотност „Бобър“, „Знайко“, „Джон Атанасов“.
- Училище „Малкият принц“ ежегодно работи по международни проекти и представя град Варна и България пред повече от 25 европейски държави.

Най-големите успехи на екипа на IT Гимназия “Екзюпери” са по профилиращите предмети: немски и английски език, информатика и информационни технологии.
- Гимназия „Екзюпери“ е удостоена с най-престижната корпоративна награда на Херцога на Йорк за дигитални компетенциии за 2018 г.
- В Гимназия „Екзюпери“ са връчени първите професионални дипломи по най-новата сертификационна програма Google IT Support Professional – високо ценено дигитално портфолио за прием в топ университетите по света.
- Многобройни са успехите и престижните класации на гимназистите от IT Гимназия „Екзюпери“ в Международното състезание по информатика „Бобър“, Националните състезания по информационни технологии: „Джон Атанасов“, „Знайко“, „Аз мога тук и сега“ и първо място в Националната олимпиада по информационни технологии.
- За поредна година, сертификатите по английски и немски език са защитени от гимназистите на IT Гимназия „Екзюпери“ с максимален брой точки.

Мотото на училището е: Създаваме личности на успеха!

Анотация за празничното шествие на 24 май - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога