bgzh-CNendekkrutrukuz

English Summer Camp 2019

17Юни2019
4 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.00 (4 гласа)
Художествени пространства
- Частно училище "Малкият принц"

В интензивна езикова подготовка за изпитите към Cambridge University, летни игри и забавления премина English Summer Camp 2019.

Слънчевият курорт Албена отново събра учениците от начален курс на Частно езиково училище “Малкият принц” на ниво “Movers” и “Flyers”. Разнообразните упражнения от разделите “Reading and writing”, “Listening” и “Speaking” помогнаха за активната езикова тренировка по формата на предстоящия тест.

Лингвистичните предизвикателства се редуваха с вълнуващи забавления. Незабравими спомени оставиха веселите игри в басейна, плажният футбол, водните атракции в аквапарка и занимателните приключения в пъстрия лунапарк. За поредна година всички се убедиха във формулата на успеха при лятната подготовка по английски език: Learning + Fun = English Summer Cаmp.

English Summer Camp 2019 - 4.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога