bgzh-CNendekkrutrukuz

Успешен финал за учениците от пети и шести клас на “Малкият принц”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Успешен финал  - Частно училище "Малкият принц"

Още една вълнуваща учебна година, изпълнена с много успехи, творчески изяви, състезания и забавления за учениците на Частно езиково училище “Малкият принц” е към своя край.

Докато за седмокласниците предстои важната седмица на Националните външни оценявания по БЕЛ и математика, учениците от V-ти и VI-ти клас заслужено получиха своите отличия в последния учебен ден. Наред с връчването на бележниците, учители и ученици се забавляваха с динамични спортни игри за работа в екип под прохладните дървета в Екопарка. Съчетанието на сериозна учебна работа, обогатяване на теоретични знания и развиване на практически умения и участие в многобройни състезания в областта на информационни технологии, чужди езици, математика, изкуства и спорт е формулата за личностно израстване на щастливи и успешни личности.

Петокласничката Микаела Павлова се класира за националния кръг на състезанието по правопис на английски език Spelling Bee и е медалистка от зимния кръг на състезанието “Математика без граници”, както и нейните съученички Пресиана Хикова и Катрин Русева. Петокласничката Вероника Демидова и Милена Свечинова от шести клас се представиха отлично на Областния кръг на олимпиадата по руски език. В Националния кръг на състезанието IT Знайко петокласниците Александър Чернев и Ивелин Димитров заеха първо място, Александър Павлов бе отличен за оригинална идея, а Милица Капралова от VIти клас оглави класирането при областния кръг. Ден преди 1 юни, отличната екипна работа на Алекс и Иво им донесе 3-то място в състезанието Робо Сръчко в категория конструиране. Кристиян Мучев от V клас получи Диплом “Малките художници на Варна” в раздел “Графика”.

Отборите по стрийтбол при момчетата: Ивелин Димитров, Димитър Тодоров от 5-ти клас и Окан Гюлтен от 6-ти клас, и при момичетата - шестокласничките Мария Икономова, София Долгова, Тили Дансър и Деница Попова от 5-ти клас спечелиха 3 сребърни и 1 бронзов медал в състезанието "Купа Варна". Многобройни са и наградите на изящните балерини от Школата за модерен балет, като само на последното състезание “Свят, изкуство и море” момичетата окупираха първите места във всички възрастови групи.

С пожелание за весело приключенско лято каним учениците да се включат в най-новия ни формат за летни забавления: Summer teen adventures!

Успешен финал за учениците от пети и шести клас на “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога