bgzh-CNendekkrutrukuz

Бал на Випуск 2019

01Юли2019
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Бал на Випуск 2019 - Частно училище "Малкият принц"

Отлични резултати, номинации и награди за седмокласниците на Частно езиково училище “Малкият принц” на годишния бал.

На тържествена церемония в Синия салон на Морско казино, завършващите основно образование в Частно езиково училище “Малкият принц” бяха посрещнати в IT Гимназия “Екзюпери”.

Родителите аплодираха отличниците на випуска, които през целия курс на обучение, всяка година завършват с отличен успех - 6.00: Екатерина Брайрли, Мая Владова, Елица Станиславова, Лора Пандова, Христо Дюлгеров. Към тях се присъединиха и отличниците от 7 клас: Елена Булер и Кими Николов. Средният успех на випуска е Отличен 5.51, който бе потвърден и с резултатите от Националното външно оценяване. За поредна година наша гордост са успехите по английски език - 95,73 т. от максимален брой точки - 100. Ценностите на “Малкият принц” съпътстваха концертната програма, а “Заради общите духовни пространства” бяха отличени сем. Маргитини, сем. Симеонови и сем. Христови.

На всички езици по света, бал означава изисканост, галантност, стил, музика, танц…На езика на “Малкият принц”, бал означава младост и красота! Ентусиазъм и енергия на съпричастност и сътворение! Символ на порастване и личностна изява на младите хора! Утвърждаване на зрелост, на ценности, етични норми на поведение, стил и маниери! Аристократичен дух, дебют за изява и представяне в обществото!

Бал на Випуск 2019 - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога