bgzh-CNendekkrutrukuz

Отново заедно!

05Сеп2019

Отново заедно!

 1635  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Отново заедно - Частно училище "Малкият принц"

Скъпи деца, уважаеми родители, отново е септември! С отворени сърца, с широки усмивки и с ново вдъхновение Ви очакваме и тази година в нашия общ дом на знанието.

Бий звънче, събирай ново детство
със гласа си майчински, с любов!
Всичко се повтаря по вълшебство
и започва новият урок!

Заповядайте за тържественото откриване на новата 2019/2020 учебна година, което ще се състои на 16.09.2019 г. от 10:30 часа в зала “Вапцаров”. С радост Ви каним да споделите с нас този празник, вълнението на първокласниците и отново заедно да поемем по пътя на знанието!

Частно езиково училище “Малкият принц” се включва в благотворителната инициатива “Цвете за Алекс”. Повече информация можете да намерите тук

.
Отново заедно! - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога