bgzh-CNenrutruk

Успешна нова учебна година!

17Сеп2019
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Успешна нова учебна година! - Частно училище "Малкият принц"

Училище “Малкият принц” по традиция постави нейното начало с тържествен концерт в зала “Вапцаров” на 16.09.2019 г.

На сцената се изявиха и забавляваха учениците от всички възрастови групи, за радост на своите родители и учители. По време на спектакъла нашите деца с вълнение споделиха за приключенията си от летните инициативи на училището и за постиженията си от миналата учебна година! Пожелаваме си настоящата 2019/2020 г. да е също толкова успешна, творческа и ползотворна!

Нетърпеливите първокласници приеха ключа на знанието и прекрачиха прага на първата си класна стая, за да открият нови хоризонти!

В този ден училище “Малкият принц” се включи в дарителската инициатива “Цвете за Алекс” и успя да събере сума от 4232,30 лв., с която да помогне на тригодишната Александра от Варна да оздравее. Благодарим на всички включили се в кампанията за съпричастността и благородния жест!

Успешен старт, приятели! На добър час, скъпи ученици!
Черпете с пълни шепи от извора на знанието, за да израснете като можещи, осъзнати и достойни личности!

Успешна нова учебна година! - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога