bgzh-CNenrutruk

Посещение в Алианс Франсез Варна

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

Днес, 27.09, като естествено продължение на вчерашния Европейски ден на езиците, най-младите франкофони на училище „Малкият принц“ имаха честта да посетят Алианс Франсез.

{socialbuttons}

Франкофонският център отвори врати и посрещнаха нетърпеливите ученици от V клас, които с гордост произнасяха първите си думи на френски език. Любезните домакини и представителите на Френския културен институт бяха подготвили презентации за дейността на центъра, както и занимателни езикови игри.

Малките франкофони получиха като подарък първата си книжка на френски и обещаха да идват често в царството на този прекрасен език. Специални благодарности за екипа на Алианс Франсез и г-ца Стефани Дюмортие за топлия прием и гостоприемство!

Специални благодарности за екипа на Алианс Франсез и г-ца Стефани Дюмортие за топлия прием и гостоприемство!


Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога