bgzh-CNendekkrutrukuz

Място за таланти

20Мар2014
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)

С цветно настроение посрещнахме Първа пролет и Деня на щастието.

{socialbuttons}

Малките рози на училище "Малкият принц" Виктория Пантелеева, Маги Кастро, Леа Райкова и Елена Стефанова поканиха пролетта чрез фантастичния си танц по случай Международния ден на Франкофонията - 20 март.

Тазгодишният празник на града бе под наслов "Място за таланти", а нашите деца показаха по категоричен начин, че това именно е тяхното място. Изабел Пантелеева и Александър Русев творчески пресъздадоха сцената между Розата и Малкия принц на автентичен френски език, а Игор Семенов въведе франкофонската общност в света на Екзюпери.

Многобройната публика затаи дъх по време на мини спектакъла по мотиви на безсмъртното произведение "Малкият принц", а изпълнението на Александра Спасова на песента на Едит Пиаф "La vie en rose" накара залата да избухне в аплодисменти. Цялостният спектакъл, подготвен от учениците от 6 клас може да видите на 25 март от 16:30 по време на празничния концерт в зала "Вапцаров".

Франкофонската програма в училище "Малкият принц" ще продължи през цялата следваща седмица. Очакват ни много френски изненади, състезания и предизвикателства, а на 28 март традиционно ще закрием празника с Бал с маски.
Честит празник, скъпи франкофони!


Тук можете да гласувате за песните, които ще звучат през цялата седмица на франкофонията.

гласувай
гласувай
гласувай
гласувай
гласувай
гласувай
гласувай
гласувай
гласувай
гласувай
гласувай
Общо гласа: 125
Място за таланти - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога