bgzh-CNendekkrutrukuz

Париж в миниатюри и турнир по петанк

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)

Празничната програма в училище “Малкият принц” по случай седмицата на Франкофонията стартира с много настроение и разнообразни предизвикателства.

{socialbuttons}

В понеделник най-младите франкофони от V клас откриха официално изложбата “Париж в миниатюри”. Едни от най-известните забележителности “оживяха” в коридорите на училището и пренесоха ученици и гости на училището из Града на светлината.

Днешният ден бе посветен на традиционните френски спортове. Организираният турнир по петанк събра отбори от цялата прогимназия, които много спортсменски мериха сили на пясъчния терен. Изключително оспорваните мачове и силната подкрепа от страна на публиката направиха от този турнир истински празник на френския спорт. Отборът - победител след оспорваните мачове Вяра Иванова и Сирма Гуцанова от Vб клас бяха тържествено наградени и получиха официално покана да основат първия клуб по петанк към училище “Малкият принц”. Поздравления!


Париж в миниатюри и турнир по петанк - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога