bgzh-CNendekkrutrukuz

Малкият принц с участие в нов международен проект

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Международен проект с участието на Частно училище "Малкият принц"

В навечерието на Деня на европейските езици - 26 септември, Частно езиково училище “Малкият принц” спечели финансиране на международен проект по европейската програма Еразъм +. {socialbuttons}

Името на образователния проект е “Евро разходка” и е в сътрудничество с още 8 страни от Европа - Белгия, Гърция, Испания, Италия, Португалия, Румъния, Турция и координатор гр. Дакс, Франция.
Ученици и учители от училищата - партньори ще работят съвместно три години и ще разкриват наследството на градовете - участници.

Целта на проекта е да се покаже богатството на всеки от европейските градове от историческа, географска, културна, кулинарна, музикална и пр. гледни точки.
Очакват ни много разходки из културата и наследството на Европа, срещи с нови приятели и разговори на прекрасния френски език!

Малкият принц с участие в нов международен проект - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога