bgzh-CNendekkrutrukuz

Закриване на проект "Четене на два гласа"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Закриване на проект "Четене на два гласа" в Частно училище "Малкият принц"

Морската градина на Варна събра млади франкофони, участващи в проекта “Четене на два гласа” {socialbuttons}

Училище “Малкият принц” за поредна година взе участие във франкофонското литературно предизвикателство “Четене на два гласа”. В продължение на пет месеца учениците от VІ “а” клас четоха най-новите книги от Франция в категорията за детско-юношеска литература. Верен спътник в четенето бе г-жа Нели Шотова - дългогодишен приятел на нашето училище. След гласуване за предпочитана книга от страна на българските, белгийски и френски деца - участници в проекта, резултатът ще бъде избор на най-добър детски автор във Франция за 2014 година!

Вдъхновени от темата на трите избрани книжки - рожден ден, организаторите от Франкофонски център - Варна и Френския културен институт в България, бяха подготвили за децата от четирите училища - участници, интересни игри на спортните терени под Двореца на културата и спорта. Учениците бяха “предизвикани” да демонстрират уменията си за концентрация, бързина, баланс и креативност. И най-важното - те прекараха един чудесен следобед сред приятели и съмишленици, обединени около любовта си към френския език и хубавата книга!


Закриване на проект "Четене на два гласа" - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога