bgzh-CNenrutruk

Маратон на четенето 2016

22Апр2016
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Маратон на четенето в Частно училище "Малкият принц"

С вълнуващи срещи и маратонско четене днес учениците от 5, 6 и 7 клас от Частно езиково училище “Малкият принц” отбелязаха Международния ден на книгата - 23 април.{socialbuttons}

Съвместно с представители на Регионалната библиотека “Пенчо Славейков” те се включиха в ежегодния Маратон на четенето във Варна. Учениците бяха подготвили любими книги, от които прочетоха откъси, а гостите ги изненадаха с прочит на вдъхновяващи моменти от обявената за книга на двадесетото столетие във Франция - “Малкият принц”, и специална грамота за участие в инициативата.

Следобед част от учениците присъстваха на специална среща с писателката Ваня Щерева в отдел “Изкуство” на библиотеката. С интерес и активно участие четящите млади хора се включиха в разговора за писането на книги, текстове за песни и сценарии за филми. Накрая имаха удоволствието да получат и автографи от известната писателка.


Маратон на четенето 2016 - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога