bgzh-CNendekkrutrukuz

Среща с Посланика на Франция

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Среща с Посланика на Франция - Частно Училище "Малкият принц"

В навечерието на националния празник на Република Франция, представители на училище “Малкият принц” бяха удостоени с честта да се срещнат с н.п. Ксавие Лапер дьо Кабан

{socialbuttons}

През изминалата седмица Варна посрещна официалната делегация, водена от н.п. Ксавие Лапер дьо Кабан - Посланик на Република Франция в България.

Въпреки натоварената програма, г-н дьо Кабан отдели време да се срещне с варненски ученици във Франкофонски център - Варна. Представители на училище “Малкият принц” имаха уникалната възможност да получат покана за среща с госта от висок ранг.

Алианс франсез организира официално откриване на еко кътчето пред центъра, създадено от учениците - участници във франкофонския проект “Четене на два гласа” през месец май. Н.п. дьо Кабан изказа възхищението си от работата на децата по проекта, както и от тяхната грижа и любов за природата.

Среща с Посланика на Франция - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога