• Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Празник на кулинарното изкуство

4.7777777777778 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.78 (9 гласа)
Празник на кулинарното изкуство - Частно Училище "Малкият принц"

В Частно езиково училище “Малкият принц” се проведе Международна кулинарна изложба - базар

<Празникът на кулинарното изкуство се проведе в рамките на Седмицата на вкуса - събитие, родено във Франция и целящо популяризирането на домашната кухня и откритието на нови вкусове. В световен мащаб то се организира под егидата на френското министерство на образованието и обединява местни, регионални и национални инициативи под знака на обучението по вкуса, на кулинарното наследство и хранителните професии. От детската градина до гимназията, хиляди обучаващи се участват в тази проява.

Петъчният следобед събра младите франкофони от прогимназията, техните родители и гости на празника. Всички бяха нетърпеливи да вкусят национални специалитети от целия свят, приготвени от малките и пораснали любители на домашната кухня. В класните стаи бяха подготвени кулинарни щандове, представящи гастрономията от четирите края на света - Индия, Япония, Испания, Турция, Франция и много други - мултинационално богатство на нашето училище. Разбира се, колоритни и атрактивни бяха също българските кътове - събрали кулинарното наследство на нашите майки и баби. Под звуците на световна музика и любопитни факти за различните национални кулинарни особености гостите и малките шеф - готвачи се насладиха на вкусния празник. Събитието бе организирано също и с благотворителна цел - да помогнем на нашия общ приятел от Зоопарк Варна - лъвчето Малкият принц, който след няколко дни навършва две години. Събрана сума е 1333,90 лв.!

Благодарности към всички ученици, родители и гости на празника, които за пореден път доказаха, че добротата, толерантността и благородството са нашите основни ценности!

Празник на кулинарното изкуство - 4.8 out of 5 based on 9 votes

Подобни събития

Предстоящи събития

 • 20 Ное 2019
  Беседа с Отец Дончо по случай Деня на християнското семейство от 16:00ч. до 16:30ч.

  Учениците от IV клас и техните семейства са добре дошли в Храм Свети Атанасий.

 • 21 Ное 2019
  Ден на християнското семейство Цял ден

  Въведение Богородично.

 • 26 Ное 2019
  Спортен празник с детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:00ч.

  Спортен празник по случай Деня на християнското семейство

 • 20 Ное - 26 Ное
 • 21 Дек - 06 Фев