bgzh-CNendekkrutrukuz

Международен проект "Eurobalades"

31Окт2016
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Международен проект  "Eurobalades " - Частно Училище "Малкият принц"

Работна среща по международен проект “Eurobalades” се проведе в град Бая Маре, Румъния

{socialbuttons}

В периода 23-29 октомври в Румъния се проведе европейска среща по проект “Евроразходки” на програма “Еразъм +”, КД2 с участието на всичките девет държави - партньори. Милите домакини от училище Траян Вуя, Таути Мъргареуш бяха организирали официална откриване на срещата, както и ателиета за уточняване проектната работа през настоящата учебна година. Работният календар, както и изготвянето на финалните проектни продукти бяха актуализирани, а всички партньори получиха специална покана от координатора г-н Жак Дасе за официално закриване на проекта в средата на месец август 2017г.

Северният департамент Марамуреш разкри природното си и културно богатство чрез уникална подготвена програма, а румънското гостоприемство и традиции трогнаха гостите, дошли от четирите краища на Европа. Важен момент от уточняването на предстоящите дейности бе и организацията за следващата проектна среща, която ще се проведе във Варна в периода 27-31 март 2017г. Частно езиково училище “Малкият принц” с гордост ще посрещне международните делегации на Франция, Белгия, Италия, Испания, Португалия, Румъния, Гърция и Турция и ще сподели българските националните традиции, културно и историческо богатство с новите си европейски приятели!

Международен проект "Eurobalades" - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога