bgzh-CNendekkrutrukuz

Посещение във Франкофонски център

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (7 гласа)
Посещение във Франкофонски център - Частно езиково училище "Малкият принц"

Най-младите франкофони на Частно езиково училище “Малкият принц” на гости на Алианс франсез - Варна

Вълнуващ е моментът на новото, на първия досег, на запознанството… А още по-приятно е, когато това се случва на най-красивия език - френския! Най-малките франкофони от пети клас посетиха за първи път Франкофонски център - Варна, където ги чакаха много изненади.

Децата бяха лично посрещнати от г-н Ерик Перотел, представител на Френския културен институт в България и г-жа Милена Ангелова - Директор на центъра. Любезните домакини представиха целия си екип, дейността си, а двете любезни стажантки - Морган и Мари-Габриел бяха подготвили няколко езикови игри, с които децата много се забавляваха и естествено, демонстрираха придобитите си знания до момента на френски език. За награда за техните усилия по пътя на изучаване на този не толкова лесен език, децата получиха първата си книжка на френски език.

Учениците се разделиха с милия франкофонски екип с обещание да се върнат отново в центъра, вече като кандидати за езикови сертификати!

Посещение във Франкофонски център - 5.0 out of 5 based on 7 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога