bgzh-CNendekkrutrukuz

Пролетен концерт

26Мар2018
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (8 гласа)
Пролетен концерт - Частно училище "Малкият принц"

Седмицата, посветена на френския език, бе официално закрита с пролетен концерт.

С франкофонско настроение децата от втори до седми клас на училище “Малкият принц” поканиха пролетта чрез приказен спектакъл, представен на три чужди езика. Истинско вълшебство на сцената сътвориха учениците, като пресъздадоха сцени от любими детски истории - “Червената шапчица”, “Котаракът в чизми”, “Тримата мускетари” и др. На сцената прозвучаха песни на трите чужди езика, изучавани в училището - английски, руски и френски. Известни мелодии, неподвластни на времето, накараха публиката да припява, а магията бе допълнена от изумителните изпълнения на малките танцьори от балет “Малкият принц”.

В навечерието на Международния ден на детската книга си пожелахме вълшебна пролет и до нови срещи на сцената на талантите от училище “Малкият принц”!

Пролетен концерт - 5.0 out of 5 based on 8 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога