bgzh-CNendekkrutrukuz

Отличие "Млад учител"

30Окт2018
3.3333333333333 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.33 (12 гласа)
млад учител - Частно училище "Малкият принц"

В навечерието на Деня на народните будители, в Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц” с радост споделяме поредното отличие за колега от екипа.

С Общинско отличие на млад учител за мотивиран и добър старт в учителската професия бе удостоена г-жа Марина Товарчи-Тодорова - учител по руски език в училище “Малкият принц”. Педагог и филолог по образование, г-жа Тодорова успешно съчетава ролите на всеотдаен учител и любящ родител. С ентусиазъм и творческо вдъхновение “заразява” децата от подготвителните групи от детската градина до бъдещите гимназисти с любов към руския език и култура. Усмихната и позитивна, учителка Марина е отзивчив преводач и ментор на руско-говорящите семейства. Само за една учебна година, тя спечели симпатиите на ученици, родители и екип, за което заслужено получи и приза “Учител на годината”.

С пожелание за нестихващо вдъхновение за събуждане на творческия потенциал у деца, ученици, учители, поздравяваме учителка Марина за престижното отличие!

Отличие "Млад учител" - 3.3 out of 5 based on 12 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога