• Школа "Фоточетене за деца"

  Иска ли Ви се да четете една книга или учебник само за определени минути и не въпреки, а именно поради това да запомняте повече и по-трайно?!

 • Школа "Мисловни карти"

  Питали ли сте се как да възприемате и да запомняте огромния поток от информация, който ежедневно, ежеминутно е около вас?

 • Пет техники за учене на текст

  Замисляли ли сте се как учите? Или това е нещо естествено? Съвсем не е така. Ученето не е просто „слушане” и „четене”. Вероятно ще се съгласите. Замисляли ли сте се защо забравяте?

 • Школа "Суперпамет"

  Случвало ли Ви се е да чувате реплики от типа ”Утре имам тест с 10 задачи, 20 подусловия, 30 дати. Нищо не помня !”. Ако е така, следва въпросът как да увеличим капацитета на паметта?

ŵȽ޹˾

Школи (8)

Сугестопедично ограмотяване за шестгодишни деца в Частно Училище "Малкият принц"

Готови ли сте за училище? Четенето - лесно и интересно! Курсът по ограмотяване се реализира по сугестопедична педагогическа система на проф. Георги Лозанов.

Сугестопедично ограмотяване за шестгодишни деца - 4.6 out of 5 based on 22 votes

Дългогодишният опит на Клуб „Интелект” с деца, спомогна доказалите ефективността си методи за възрастни да бъдат преобразувани по начин, подходящ за деца и тийнейджъри.

Клуб „Интелект” (за деца от подготвителен клас) - 4.5 out of 5 based on 8 votes

Иска ли Ви се да четете една книга или учебник само за определени минути и не въпреки, а именно поради това да запомняте повече и по-трайно?! Искате ли и вашето дете да е читател-спринтьор?

Школа "Фоточетене" - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Случвало ли Ви се е да чувате реплики от типа ”Утре имам тест с 10 задачи, 20 подусловия, 30 дати. Нищо не помня !”. Ако е така, следва въпросът как да увеличим капацитета на паметта?

Школa "Суперпамет" - 4.7 out of 5 based on 15 votes

Петседмичен курс за натрупване на лексика и развитие на умения за свободно общуване на руски език.

Руски език за деца от първи до четвърти клас - 4.3 out of 5 based on 3 votes

Частно езиково училище „Малкият принц“ има дългогодишен опит в обучението на чужденци-деца и родители.

Аргеом е вълшебник от учебниците по математика в начален курс. Авторите отлично са избрали неговото име, идващо от „Аритметика“ и „Геометрия“.

Сугестопедична школа по математика - 4.0 out of 5 based on 1 vote

Времето никога не стига? Учениците често са разсеяни? Работният ден е уморителен, изтощителен? Раздаваш се, а резултатите не се виждат...

УЧИЛИЩНА СУГЕСТОПЕДИЯ - 4.4 out of 5 based on 8 votes