• Школа "Фоточетене за деца"

  Иска ли Ви се да четете една книга или учебник само за определени минути и не въпреки, а именно поради това да запомняте повече и по-трайно?!

 • Школа "Мисловни карти"

  Питали ли сте се как да възприемате и да запомняте огромния поток от информация, който ежедневно, ежеминутно е около вас?

 • Пет техники за учене на текст

  Замисляли ли сте се как учите? Или това е нещо естествено? Съвсем не е така. Ученето не е просто „слушане” и „четене”. Вероятно ще се съгласите. Замисляли ли сте се защо забравяте?

 • Школа "Суперпамет"

  Случвало ли Ви се е да чувате реплики от типа ”Утре имам тест с 10 задачи, 20 подусловия, 30 дати. Нищо не помня !”. Ако е така, следва въпросът как да увеличим капацитета на паметта?

ŵȽ޹˾

Сугестопедична школа по математика

Оценете
(6 гласа)

Аргеом е вълшебник от учебниците по математика в начален курс. Авторите отлично са избрали неговото име, идващо от „Аритметика“ и „Геометрия“.

Неговите вълшебства продължават в школата по състезателна математика към ЧОУ „Малкият принц“ за ученици от начален курс. Школата има над 10 годишна традиция. През последните пет години тя се организира по законите, принципите и средствата на сугестопедията. Лесно, без забележки, чрез игра, с позитивно настроение и с помощта на класическото изкуство децата развиват математическо мислене и състезателен дух. Голяма част от завършите участници имат многобройни награди от регионални, национални и международни математически състезания.

Прочетена 5070 пъти Последно променена в Петък, 09 Февруари 2018 12:50
Сугестопедична школа по математика - 4.0 out of 5 based on 1 vote
Веселина Дамаскова

Казвам се Веселина Дамаскова. В училище „Малкият принц” ….точната дума не е работя или трудя, а творя, играя, забавлявам се и вдъхновявам като начален учител.

Вижте още

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.