bgzh-CNendekkrutrukuz

Спортно приключение

11Окт2023

Спортно приключение

 387  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Спортно приключение "Малкият принц"

Експертен съвет “Мама и татко могат” към Академия за ефективно родителство посрещна първия си гост - семейство Иванови.

Ние от Частна детска градина “Малкият принц” сме убедени, че няма по-силно въздействие и авторитет за формиране на етично общуване, съпричастност, екипност, благородство у децата от единодействието между детска градина и семейство. Експертен съвет “Мама и татко могат” придава нова добавена стойност на възпитателно-образователния процес, като включва родителите в учебната дейност.

Първи гости по проекта са родителите на Габриела, която следващата година ще бъде първокласничка. Семейство Иванови са голямо и щастливо семейство с три деца. Каката на Габи е четвъртокласничка в училище “Малкият принц”, а братчето им Деан е на 1 годинка. Спортът е неразделна част от ежедневието на всички. Мама Таня дълго време се е занимавала с танци, а сега е отдадена изцяло на грижите за децата и дома. Със своя ръст от 205 см., бащата на Габи очевидно е професионален спортист. Той е баскетболист, изградил кариера и доказал уменията си в редица отбори в Италия, Турция, Украйна и др.

Забавни, усмихнати и с уникален подход към децата семейство Иванови организираха спортно приключение на баскетболното игрище. Набързичко ги разделиха на два отбора и направиха ползотворна тренировка. Благодарение на силата на високия господин, децата имаха възможност да отбележат попадение. Увлекателните разкази за баскетбола бяха полезни в подготвената викторина.

Всички заедно участваха в състезателна игра за бързина и ловкост, премериха сили в спортни предизвикателства като теглиха въже и скачаха на височина. Друга интересна игра беше “Рибари и рибки”, в която гласчетата на щастливите деца озвучаваха игрището. Господин Иванов, със своето уникално чувство за хумор, демонстрира как от весело боричкане на земята, децата могат да се строят за броени секунди, готови за състезание. Той показа, че дисциплината е от важно значение за спорта, който възпитава сила и воля на характера.

Сърдечни благодарности за споделеното време, персоналните подаръци за децата и положителната енергия, които мама Таня и татко Калоян безрезервно дариха по време на срещата. За спомен група “Звездичка” получи баскетболна топка с автограф.

Експертни съвети

Спортно приключение - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 27 Юни 2024
  Бал на випускниците 2024 - VII - XII клас Цял ден

 • 30 Юни 2024
  Летен лагер Пампорово от 09:00ч. до 10:00ч.

 • 06 Сеп 2024
  Ден на Съединението на България Цял ден

  Съединение на Източна Румелия с Княжество България. Официален празник.

 • 27 Юни - 07 Сеп